Mariëlle Vrijvogel
 

Begeleiding voor je dier én jezelf

Begeleiding wanneer jij dat nodig hebt

Een dierentolksessie of persoonlijk consult kan duidelijk maken waar de oorzaak van een probleem ligt en zelfs wat er nodig is voor de oplossing. Maar dan ben je er nog niet, werken aan de oplossing is meestal een langer traject. Tijdens zo'n traject kan er de ene keer wat meer hulp nodig zijn voor je dier en de andere keer kun je zelf wel een steuntje in de rug gebruiken. Dan is het fijn dat er ondersteunende begeleiding beschikbaar is voor je.

Voor deze begeleiding is er een strippenkaart beschikbaar. Met de strippenkaart koop je een bepaald aantal minuten in, die je kunt gebruiken als je mijn hulp in wilt roepen. Je kunt zo vaak een strippenkaart kopen als je wilt en nodig denkt te hebben.

Hoe ziet zo'n traject eruit?

Een traject met ondersteunende begeleiding begint meestal met een vraag tijdens een dierentolksessie of een persoonlijk consult. Wanneer er tijdens het consult blijkt dat er behoefte is aan meer intensieve en langdurige begeleiding kan er een strippenkaart ingezet worden. 

Via een appje laat je me weten dat je graag contact wilt en ik neem, zo snel als mijn werkzaamheden dat toelaten, telefonisch contact met je op.  De belminuten worden van je kaart afgehaald. Je krijgt als het ware steeds een kort consult tot je strippenkaart leeg is.

Voor wie? 

Een strippenkaart kun je inzetten voor alle situaties waarbij je voelt dat je mijn hulp kunt gebruiken. Dat kan dus zijn voor jezelf, voor je dier, maar ook voor jullie samen. Een begeleidingstraject is mogelijk voor ieder dier en mens, zo lang als jij het nodig hebt. Wanneer je het gevoel hebt vast te lopen, help ik duidelijkheid en inzicht te geven.

Kosten strippenkaart 90 minuten €90.00 --- Strippenkaart 120 minuten €120.00                                                                                                

"Het contact met Mariëlle loopt als vanzelf. Haar raadpleeg ik geregeld als ik vragen heb over mijn dieren. Haar fijne en totaal niet zweverige manier van communiceren voelt als thuis komen. In heldere taal legt ze de brug tussen mij en mijn dieren. Indirect zijn we verbonden met onze dieren en legt ze de vinger op de plek die aandacht nodig heeft. En krijg ik tegelijkertijd levenslessen mee die mij ook weer verder helpen" Wendy