Mariëlle Vrijvogel
 

Sjamanistische begeleiding en ceremoniën 

Persoonlijk consult

Goed zorgen voor jezelf is belangrijk, jezelf gegrond en in harmonie houden vraagt dagelijks werk. Daarbij kan het wel eens voorkomen dat je even niet weet hoe je nu verder kunt. Je loopt als het ware vast en het is fijn wanneer je dan hulp in kunt roepen om duidelijkheid te krijgen. 

Een persoonlijk consult is bedoeld om die duidelijkheid te vinden en je weer op de goede weg te helpen, zodat je vooruit kunt. Je bepaalt zelf de inhoud van je consult. Weet je dit niet, wees dan gerust, er is altijd hulp vanuit het Universum en tijdens je consult wordt duidelijk waar je op dat moment aan mag werken. Het consult kan bij mij thuis plaatsvinden of via een telefonische afspraak. 

De kosten voor een persoonlijk consult zijn €45.00 per uur. Let op! Per 1 juli 2024 tariefverhoging

Sjamanistische Reiniging

Sjamanistische reinigingen kunnen gedaan worden voor personen, voorwerpen en ruimten/woningen. Wanneer je om een reiniging vraagt, zal ik eerst invoelen welke reiniging het beste past bij je aanvraag. Er zijn namelijk meerdere mogelijkheden voor een reiniging, bijvoorbeeld met florida water, veren of door het maken van een despacho. 

De kosten van een reiniging zijn afhankelijk van welke reiniging er plaats vindt. 

"De rust, de warmte, de uitleg van Mariëlle maakte dat ik werd meegenomen in een reinigingsritueel waarbij ik mijn controle los durfde te laten. Tijdens het ritueel voelde ik me steeds lichter worden, mijn ademhaling werd rustig en mijn hoofd leek opgeruimd te worden. De knopen in mijn hart- en maagstreek en de zwaarte in mijn hoofd voelen nu als veel lichter. Nu een week later, voel ik dat mijn ademhaling rustiger is, ik minder piekermomenten heb in mijn hoofd en ik kan me beter afsluiten van negatieve invloeden vanuit de omgeving."  Carola

Despacho's 

Het maken van een despacho (offer) is een krachtig middel om te communiceren met de Spirits. Het maken van een despacho wordt gedaan voor veel verschillende gelegenheden, zoals het vragen om heling, terugbrengen van zielsdelen, het kenbaar maken van wensen, bij ziekte of bij een speciale gebeurtenis. Ook voor dieren kunnen despacho's gemaakt worden, hierbij gaat het dan vaak om heling van trauma's of de vraag om hulp en ondersteuning van de Spirits bij ziekte.

De kosten voor een despacho zijn afhankelijk van welke despacho er gemaakt wordt.


De sjamanendrum

De sjamanendrum is een heerlijk instrument en zeer krachtig om mee te werken. Het liefst werk ik met de drum buiten in de natuur, maar bij mij thuis of zelfs op afstand is het effect net zo sterk. Het ritme van de drum maakt los wat er verwerkt mag worden, zodat de energie weer kan stromen.

Tijdens dit proces, wat enige dagen kan duren, kun je voelen wat het met je lichaam doet. Er kunnen emoties naar boven komen die gehoord willen worden. Neem na een drumhealing dus de tijd om te voelen, te observeren, te accepteren en te verwerken. Rust, goed gronden en drinken zijn belangrijk. Luister naar je lichaam.

De sjamanendrum wordt regelmatig gebruikt tijdens de persoonlijke consulten.