Mariëlle Vrijvogel
 

Contact & informatie

Mariëlle Vrijvogel 

Wil je graag meer informatie of een afspraak maken? 

Ik ben het makkelijkste te bereiken via email: info@mvrijvogel.nl   

Stuur me een mailtje met je vraag, je naam en eventueel je mobiele telefoonnummer. Dan stuur ik je, zo snel als mijn werkzaamheden dat toelaten, een berichtje terug.                                  


Informatie Peru en de Q'eros gemeenschap

Mystieke reis door Peru

Gabriela is al 35 jaar toergids door Peru waar zij met name spirituele reizen verzorgt. Ze werkt samen met inheemse gemeenschappen uit de Andes zoals de Q'eros gemeenschap, voor het behoud van hun cultuur en omgeving. Ze spreekt meerdere talen waaronder Engels, Spaans en Quechua ( de inheemse taal van de Q'eros).

Ben je van plan naar Peru te gaan en wil je meer informatie? Stuur me een berichtje, dan breng ik je in contact met Gabriela.

Documentaire Ayni 

Rita Panahi heeft een prachtige documentaire gemaakt in samenwerking met de familie Apaza over Ayni (wederkerigheid). De documentaire is op het Cannes Short Film Festival 2022 door de jury als winnaar gekozen van de korte films. De documentaire duurt 25 minuten en er wordt gesproken in Quechua en Spaans met Engelse ondertiteling. Op dit moment is hij geselecteerd door het Berlijns Film Festival en na afloop daarvan wordt de documentaire openbaar vertoont. Er zijn al wel trailers beschikbaar op YouTube: